新着情報

お待たせしました! 松茸入り地鶏味噌すき焼き 

2013.09.03


秋の美味しい限定食材の松茸を使ったメニュー「松茸入り地鶏すき焼き」のご予約を承り中です。

当宿の地鶏すき焼きには、姉妹店の「味噌庵」でも人気のこだわり味噌を隠し味に使った特製のダシを使っています。

味噌を使う事によって柔らかい風味になり、地鶏の旨味も引き出します。

そこに松茸の風味も相まって、秋の味覚をお楽しみいただけます。

当宿オリジナルの松茸入り地鶏すき焼きを是非どうぞ。



秋天限定的美味食材松茸套餐「松茸國?雞壽喜燒」已開始接受預約。

本館的國?雞肉壽喜燒也使用了姊妹店「味噌庵」的人氣味噌提味,湯頭鮮美甘甜。

味噌的柔和風味不僅帶出雞肉的鮮甜,和松茸的濃郁香味搭配起來更是一?。

請務必來品?本館的松茸國?雞壽喜燒,體會日本秋天的美食饗宴。



I have taken reservation of the menu “sukiyaki (chicken)” containing the matsutake of the foods of autumn.

The chicken sukiyaki of my hotel is using the soup of special make using popular “MISO” by “MISOAN” of the affiliated store.

The taste of a chicken is pulled out by using MISO.

Since the flavor of matsutake is also added, you can enjoy the taste of autumn.