新着情報

今年の白辛口味噌出来ました!

2012.07.07


今年の「新」白辛口味噌を樽から出してみました。


今年も非常に良い出来です!


上質な大豆と麹と塩だけで熟成させた白辛口味噌なので、甘さも柔らかく優しい味噌に出来上がりました。


早速、宿の白味噌鍋などで使っていきます。


姉妹店では今月の中頃以降に発売開始予定です。


I took out “new” white miso this year from the barrel.


White miso this year is also very delicious!


Since it was white miso ripe only with a high-quality soybean and koji, and salt, sweetness also became soft bean paste.


Instantly, I use this white miso for the white miso pan of a hotel, etc.


In the bean paste store of an affiliated store, it is a sale start schedule after middle this month.


我從桶出了今年的「新」白醬。


今年的白醬也非常好吃!


因為優質的大豆和與曲子只是鹽變成熟白醬,甜也成為了柔軟的醬。


立刻,我用宿驛的白醬鍋等使用這個白醬。


是在系列店的醬舖本月中間以後銷售開始預定。